---
Известие
Collapse
No announcement yet.
как се сваля главата на 145 боксер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеИма значение.Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 22:19.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Имам един приятел, дето прави трактори и има съответното оборудване. Та въпросният идиот, нали му е по-лесно, откача направо магарето и вади напред мотора и скоростната кутия комплект.
Това обаче е частен случай.
В един сервиз, главите се свалят без да се пипа нищо друго.
Лява или дясна няма никакво значение. Има значение само частта с вала, как ще я сложиш.
И , колега, питай преди, а не след това.
Едит: аз и до сега, ако ще свалям и двете глави, предпочитам да си сваля мотора, ама защото имам помощници. В един сервиз това е недопустимо!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеПрочети внимателно вьпроса. Ако аз сьм разбрал правилно човека иска да си купи глава, която да се ремонтира(ревизира) и да бьде бодната на мястото на тая която тооолкова трудно излиза.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от venko8585 Покажи съобщениемотора е 1.6 8 клапана 95 годинаНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от venko8585 Покажи съобщениеможели някой да обясни боксера има ли белези за зацепване на агренажа и къде са по точно
Та белезите са на зъбните на валовете, под формата на две чертички около един зъб. Виждат се, като махнеш гумените тапи в тенекиените капаци на ангренажа. ГМТ е белязана на маховика с едно голямо "Т". Тапата е в най-горната част на кожуха на съединителя.
Това за 8 клапановите.
За 16 клапановите има други белези.
Порови се в менюала. Има го в 33 раздела.
Изобщо за боксер рови и питай в 33 раздела!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от venko8585 Покажи съобщениемерси за помошта ше пусна една тема там
Няма никаква филисофия!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment